Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/4/1996 Ματσάρα με Newcastle Utd στο Anfield! (vid)

Σαν σήμερα: 3/4/1996 Ματσάρα με Newcastle Utd στο Anfield! (vid)

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της Premier League και το παιχνίδι που ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 1ης δεκαετίας ζωής της Premier, έγινε σαν σήμερα μεταξύ Liverpool και Newcastle Utd, στο Anfield.

Οι Reds θα προηγηθούν με τον «God» Robbie Fowler στο 2ο λεπτό, για να έρθει ο Les Ferdinand στο 10′ και ο David Ginola στο 14′ για να διαμορφώσουν το 1-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η Liverpool στο 2ο ημίχρονο είχε όμως απάντηση, με τον Fowler να κάνει το 2-2 55′ αλλά και τον Faustino Asprilla όμως να ανταπαντάει εκ νέου δύο λεπτά μετά (57′), κάνοντας το 2-3.

Με την ήττα να πλησιάζει, μίλησε ο Stan Collymore! Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 68′ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90’+) κέρδισε το παιχνίδι για τους Reds με τον πλέον δραματικό τρόπο, ολοκληρώνοντας ιδανικά για τη Liverpool ένα Premier League Classic! Στο δεύτερο γκολ του Stan Collymore, ο Kevin Keegan που ήταν manager στην Newcastle Utd, ακούμπησε πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες, μην μπορώντας να πιστέψεις την εξέλιξη του παιχνιδιού!

Η νίκη των Reds επί των Magpies τους στέρησε την δυνατότητα να συνεχίσουν να διεκδικούν με πλεονέκτημα τον τίτλο από την Manchester Utd, καθώς τους άφησε στην 2η θέση με 3 βαθμούς λιγότερους κι 1 παιχνίδι λιγότερο επίσης. Οι Κόκκινοι θα πλησιάσουν τους φιλοξενούμενους τους στους 2 βαθμούς, αλλά και με 1 παιχνίδι περισσότερο.

Στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης βρέθηκαν 40.702 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. D. Reed.

Απολαύστε παρακάτω φάσεις και τα γκολ από το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι:

Σαν σήμερα: 3/4/1996 Ματσάρα με Newcastle Utd στο Anfield!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com